Բաժիններ՝

Պանրով և կաթնաշոռով սուֆլե

Բաղադրիչներ

1. Կեֆիր – 1 բաժակ

2. Կաթնաշոռ – 200 գ

3. Ալյուր – 2-3 ճ/գ

4. Սուլուգունի – 150 գ

5. Պինդ պանիր – 150 գ

6. Ձու – 3 հատ

7. Սոդա – 1/2 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել, ավելացնել կեֆիրը:

2. Պանիրը մանր քերել:

3. Ձուն և կեֆիրը խառնել պանրի հետ, ավելացնել կաթնաշոռը:

4. Լցնել ալյուրը և սոդան: Պետք է ստացվի թթվասերի խտության խմոր:

5. Սուֆլեն լցնել կաղապարի մեջ և եփել 40-45 րոպե նախապես տաքացրած ջեռոցում: Կարելի է մատուցել և տաք, և սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս