Բրոկկոլիով և պանրով համեղ թխուկ ընթրիքի համար
Բաղադրիչներ
1. Բրոկկոլի – 2 բաժակ
2. Կտրատած խոզապուխտ – 2 բաժակ
3. Քերած կոշտ պանիր – 1 բաժակ
4. Մայոնեզ – 1/2 բաժակ
5. Կանաչ սոխ – 2 փունջ
6. Շերտավոր խմոր- 800 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 190°C։
2. Բրոկկոլին մանրացնել:
3. Կանաչ սոխը մանր կտրատել և ավելացնել բրոկկոլիին։ Ավելացնել պանիրն ու մայոնեզը, խառնել։
4. Միջուկը դնել խմորի վրա և կարկանդակ ձևավորել։ Թխել 20 րոպե:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը