Բաժիններ՝

Աղանդեր, որը կարելի է արագ պատրաստել միկրոալիքային վառարանում

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 1/4 բաժակ

2. Շագանակագույն շաքարավազ – 1 ճ/գ

3. Փխրեցուցիչ – 1/4 թ/գ

4. Աղ – 1/8 թ/գ

5. Փափուկ կարագ – 1/2 ճ/գ

6. Սառեցված հապալաս – 1/2 ճ/գ

7. Դարչին

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր չոր բաղադրիչները խառնել բաժակի մեջ:

2. Ավելացնել կարագը, տրորել և խառնել:

3. Լցնել կաթը, խառնել:

4. Եթե խառնուրդը շատ չոր ստացվի, կարող եք մի քիչ էլ կաթ լցնել։

5. Ավելացնել հապալաս և հրել դրանք խմորի մեջ: Թխել առավելագույն հզորությամբ 90 վայրկյան։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս