Բաժիններ՝

Անանուխով լիմոնադ

Բաղադրիչներ

1. Ջուր – 250 մլ

2. Շաքարավազ – 125 գ

3. Թարմ անանուխ – 4-5 ճյուղ

4. Նարինջ – 2 հատ

5. Կիտրոն – 1 հատ

6. Սփրայթ կամ գազավորված ջուր – 1 լ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթսայի մեջ լցնել շաքարավազը, ավելացնել ջուրը և հասցնել եռման աստիճանի։ Եռացնել 5 րոպե։ Անջատել կրակը, ստացված օշարակի մեջ ավելացնել անանուխը և թողնել սառչի։

2. Ցիտրուսների հյութը քամել, խառնել սառեցված օշարակի հետ, լցնել գազավորված ջուրը:

3. Մատուցել սառույցով, զարդարել անանուխի ճյուղով և կիտրոնի կամ նարնջի կտորներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս