Բաժիններ՝

Կոկոսով թխվածքաբլիթ, որը կարելի է պատրաստել 15 րոպեում

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 100 գ

2. Շաքարավազ – 100 գ

3. Կոկոսի քերուկ – 200 գ

4. Ձու – 2 հատ

5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ:

2. Ավելացնել կոկոսի քերուկը, խառնել:

3. Լցնել ալյուրն ու փխրեցուցիչը, նորից խառնել:

4. Խմորը դնել սառնարանը մոտ 30 րոպե:

5. Ձեռքերը թրջել և խմորից թխվածքաբլիթներ ձևավորել:

6. Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս