Բաժիններ՝

Իշխանով սառը ապուր, որի բաղադրիչների համադրելիությունը կապշեցնի

«Черетто Море» ռեստորանի շեֆ-խոհարար Վլադիմիր Սիդորովի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Մանգոյի խյուս – 300 գ
2. Իշխանի փափկամիս – 100 գ
3. Լայմի ֆրեշ – 1 ճ/գ
4. Ռեհան – 10 գ
5. Հապալաս – 5 գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 2 գ
7. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Կարդացեք նաև

1. Իշխանի փափկամիսը կտրատել խոշոր խորանարդիներով, համեմել աղով և արագ տապակել:

2. Մանգոյի խյուսը տեղափոխել խորը տարայի մեջ, ավելացնել թարմ լայմի հյութ։ Խառնել։

3. Ստացված զանգվածը լցնել խորը ափսեների մեջ:

4. Դնել տապակած ձկան կտորները:

5. Զարդարել հապալասով և ռեհանի տերևներով։

6. Ըստ ցանկության համեմել աղով և մի քանի կաթիլ ձիթապտղի յուղ ցողել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս