Բաժիններ՝

Պիրոգ «12 գդալ»

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ

2. Փխրեցուցիչ – 10 գ

3. Աղ – 1 պտղունց

4. Կիտրոն – 0.5 հատ

5. Շաքարավազ – 12 ճ/գ

6. Բուսայուղ – 12 ճ/գ

7. Կաթ – 12 ճ/գ

8. Ալյուր – 12 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձվերը հարել շաքարավազի և աղի հետ:

2. Ավելացնել կաթը, բուսայուղը, կիտրոնի հյութը և քերած կեղևը:

3. Հարել, լցնել ալյուրը և փխրեցուցիչը:

4. Նորից հարել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված:

5. Թխելու համար նախատեսված կաղապարը յուղապատել, ալյուր շաղ տալ, խմորը լցնել մեջը և թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում մոտ 30 րոպե:

6. Պիրոգը պատրաստ է, մատուցել թեյի կամ սուրճի հետ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս