Ճիշտ նախաճաշը պետք է լինի այսպիսին
Ռուսաստանում գործող Scrocchiarella ռեստորանի շեֆ-խոհարար Տիցիանո Կազիլոյի բաղադրատոմսը:
Բաղադրիչներ
1. Ձու – 3 հատ
2. Շամպինիոն – 50 գ
3. Եփած սպիտակ սունկ – 25 գ
4. Սոխ շալոտ – 20 գ
5. Կարագ 82.5% – 10 գ
6. Ձիթապտղի յուղ – 10 գ
7. Տրյուֆելի յուղ – 5 գ
8. Սերուցք 22% – 40 գ
9. Աղ – 2 գ
10. Աղացած սև պղպեղ – 1 գ
11. Մաղադանոս – 2 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Սոխ շալոտն օղակաձև կտրատել և տապակել ձիթապտղի յուղի և կարագի խառնուրդի մեջ:
2. Սոխին ավելացնել կտրատած շամպինիոնները և նախապես խաշած սպիտակ սունկը։ Մի քիչ աղ և պղպեղ ցանել, տապակել, մինչև փափկի:
3. Ձվերը հարել, այնուհետև ավելացնել սերուցքը և զանգվածը լցնել նախօրոք տաքացրած, յուղապատ տապակի մեջ։
4. Պատրաստի ձվածեղը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել սնկային զանգվածը։ Տրյուֆելի յուղ շաղ տալ, զարդարել մաղադանոսով։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը