Բաժիններ՝

Ճիշտ նախաճաշը պետք է լինի այսպիսին

Ռուսաստանում գործող Scrocchiarella ռեստորանի շեֆ-խոհարար Տիցիանո Կազիլոյի բաղադրատոմսը:

Բաղադրիչներ

1. Ձու – 3 հատ

2. Շամպինիոն – 50 գ

3. Եփած սպիտակ սունկ – 25 գ

4. Սոխ շալոտ – 20 գ

5. Կարագ 82.5% – 10 գ

6. Ձիթապտղի յուղ – 10 գ

7. Տրյուֆելի յուղ – 5 գ

8. Սերուցք 22% – 40 գ

9. Աղ – 2 գ

10. Աղացած սև պղպեղ – 1 գ

11. Մաղադանոս – 2 գ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխ շալոտն օղակաձև կտրատել և տապակել ձիթապտղի յուղի և կարագի խառնուրդի մեջ:

2. Սոխին ավելացնել կտրատած շամպինիոնները և նախապես խաշած սպիտակ սունկը։ Մի քիչ աղ և պղպեղ ցանել, տապակել, մինչև փափկի:

3. Ձվերը հարել, այնուհետև ավելացնել սերուցքը և զանգվածը լցնել նախօրոք տաքացրած, յուղապատ տապակի մեջ։

4. Պատրաստի ձվածեղը դնել ափսեի մեջ, վրան լցնել սնկային զանգվածը։ Տրյուֆելի յուղ շաղ տալ, զարդարել մաղադանոսով։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս