Լավագույն նախաճաշը
Բաղադրիչներ
1. Վարսակի փաթիլներ – 150 գ
2. Կաթ – 200 մլ
3. Չորացրած խնձոր – 15 գ
4. Քերած շոկոլադ – 5 գ
5. Կարագ – 10 գ
6. Մեղր – 20 գ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը բացել ջրով (70% կաթ, 30% ջուր հարաբերակցությամբ), ավելացնել վարսակի փաթիլները և եփել 7 րոպե։ Այնուհետև ավելացնել աղը, շաքարավազը և կարագը:
2. Շիլան լցնել ափսեի մեջ և զարդարել չորացրած խնձորով, քերած շոկոլադով և մեկ գդալ մեղրով։
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը