Բաժիններ՝

Արաբական շաուրմայի սոուսի լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կանաչ սոխ – 1 հատ

2. Բուլղարական քաղցր պղպեղ – 1 հատ

3. Լոլիկ – 3 հատ

4. Համեմ – 30 գ

5. Սխտոր – 5 պճեղ

6. Ձիթայուղ – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Համեմը լավ մանրացնել բլենդերի օգնությամբ:

2. Սոխը և պղպեղը կտրատել, ավելացնել համեմին: Լցնել նաև սխտորը և ձիթայուղը: Բոլորը միասին հարել բլենդերով: Զանգվածը դարձնել խյուս:

3. Զանգվածին ավելացնել աղ և համեմունքներ՝ ըստ ցանկության: Խառնել:

4. Լոլիկները մաքրել, սերմերը հեռացնել, կտրատել: Կտրատած լոլիկները նույնպես հարել բլենդերով: Ամեն ինչ լավ խառնել, զանգվածը դարձնել միասեռ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս