 
                        Աշխարհի ամենահայտնի աղցանները. «Քոուլ սլոու»
 
                                    Բաղադրիչներ
1. Գազար – 3 հատ
2. Կարմիր կաղամբ – 1/2 գլուխ
3. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
4. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
5. Մանանեխ – 1 թ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
1. Գազարը շատ բարակ շերտատել: Կաղամբը քերել, ձեռքով լավ տրորել: Սոխը մանր կտրատել:
2. Խառնել մայոնեզը, մանանեխը, աղը, սև պղպեղը:
3. Գազարին և կաղամբին ավելացնել սոուսը, խառնել և մատուցել: Մատուցելուց առաջ վրան լցնել կտրատված սոխը:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
  
  
  
 
                                    
 
                         
                         
                         
                         
                         
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                     
                                    
 
                         
                         
                         
                        