Բաժիններ՝

Աշխարհի ամենահայտնի աղցանները. «Քոուլ սլոու»

Բաղադրիչներ

1. Գազար – 3 հատ
2. Կարմիր կաղամբ – 1/2 գլուխ
3. Կանաչ սոխ – 1 փունջ
4. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
5. Մանանեխ – 1 թ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը շատ բարակ շերտատել: Կաղամբը քերել, ձեռքով լավ տրորել: Սոխը մանր կտրատել:

Կարդացեք նաև

2. Խառնել մայոնեզը, մանանեխը, աղը, սև պղպեղը:

3. Գազարին և կաղամբին ավելացնել սոուսը, խառնել և մատուցել: Մատուցելուց առաջ վրան լցնել կտրատված սոխը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս