Բաժիններ՝

Աշխարհի ամենահայտնի աղցանները. «Օրլովյան»

Բաղադրիչներ

1. Ամսաբողկ – 400 գ

2. Վարունգ – 300 գ

3. Լոլիկ – 300 գ

4. Խաշած ծնեբեկ – 200 գ

5. Հազար – 1 փունջ

6. Չհասունացած սպիտակ պանիր – 200 գ

Սոուսի համար

1. Ձիթայուղ – 6 ճ/գ

2. Խնձորի քացախ – 6 ճ/գ

3. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բանջարեղենը հաստ շերտատել: Հազարի տերևները ձեռքով կտրատել: Պանիրը նույնպես հաստ շերտատել, խառնել:

2. Սոուսի բոլոր բաղադրիչները խառնել: Սոուսը խառնել աղցանի հետ և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս