Բաժիններ՝

Աշխարհի ամենահայտնի աղցանները. «Չերչիլ»

Բաղադրիչներ

1. Բազուկ – 5 հատ

2. Քաղցր խնձոր – 2 հատ

3. Մատղաշ սպանախ – 125 գ

4. Բոված նուշ – 3 ճ/գ

Սոուսի համար

1. Սխտոր – 1 պճեղ

2. Բնական յոգուրտ – 200 գ

3. Բալզամիկ կրեմ – 3 ճ/գ

4. Աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Բազուկը լավ լվանալ, փաթաթել փայլաթիթեղով: Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան և թխել բազուկը 1.5 ժամ:

2. Այդ ընթացքում շատ մանր կտրատել սխտորը, խառնել յոգուրտի, բալզամիկ կրեմի հետ, ավելացնել աղ, պղպեղ, խառնել և դնել սառնարանը:

3. Եփված բազուկը սառեցնել, հետո մաքրել և կտրատել:

4. Խնձորը հաստ ձողիկների կտրատել, խառնել սպանախի, բազուկի հետ, ավելացնել սոուսը, վրան լցնել մանրացրած նուշը և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս