Բաժիններ՝

Ամենաաշնանային ապուրը՝ ծաղկակաղամբով

Բաղադրիչներ

1. Ծաղկակաղամբ – 1 գլուխ
2. Սոխ
3. Սխտոր – 2 ատամիկ
4. Բանջարեղենային արգանակ – 1 լ
5. Ուրց – 2 ճյուղ
6. Աղ, պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1. Սոխը և սխտորը մանրացնել, 5 րոպե տապակել՝ մինչև փափկի:

2. Ծաղկակաղամբը մանրացնել և լցնել կաթսաի մեջ: Ավելացնել արգանակը և հասցնել եռման:

3. Մոտ 15 րոպե եփել ցածր կրակի վրա:

4. Այնուհետև ապուրը հարել բլենդերում, համեմել աղով և պղպեղով, զարդարել ուրցի ճյուղերով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս