Աշխարհի լավագույն աղանդերը
Բաղադրիչներ
1. Թխվածքաբլիթներ – 4-5 տուփ
Կրեմի համար՝
1. Կակաո – 5-6 ճ/գ
2. Չոր կաթ – 500 գ
3. Շաքարավազ – 6 ճ/գ
4. Կարագ – 250 գ
5. Ջուր – 1 բաժակ
Պատրաստման եղանակը
1. Կաթը, կակաոն և կարագը լավ խառնել:
2. Օշարակի համար ջուրը լցնել կաթսայի մեջ և ավելացնել շաքարավազ, հալեցնել՝ չհասցնելով եռման: Սառեցնել և աստիճանաբար լցնել շոկոլադե զանգվածի մեջ, լավ խառնել, մինչև ստացվի փափուկ զանգված:
3. Կաղապարի մեջ հավաքել տորթը: Առաջին շերտով շարել թխվածքաբլիթները, այնուհետև տարածել կրեմը: Եվ այդպես շարունակ:
4. Տորթը սառեցնել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը