Բաժիններ՝

Պանրիկի այս բաղադրատոմսը գտածո է նիհարող կանանց համար

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 250 գ
2. Ձվի սպիտակուց – 2 հատ
3. Ալյուր – 2 ճ/գ
4. Խնձոր

Պատրաստման եղանակը

1. Մաքրած խնձորը բարակ շերտատել:

2. Խառնել խնձորը, կաթնաշոռը, սպիտակուցները և ալյուրը:

3. Պանրիկներ ձևավորել և դնել յուղաթղթով պատված տապակի վրա:

4. Թխել 180 ջերմաստիճանում 10-15 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս