Բաժիններ՝

Տնական Սուլուգունի. լավագույն բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Կաթ – 1 լ
2. Թթվասեր – 200 մլ
3. Ձու – 3 հատ
4. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կաթը եռացնել և ավելացնել աղ:

2. Թթվասերը խառնել ձվերի հետ:

3. Ձվային զանգվածը լցնել կաթի մեջ և դանդաղ խառնել:

4. Եռացնել 3-4 րոպե:

5. Ստացված զանգվածը լցնել մաղի մեջ և դնել ծանրության տակ:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս