Բաժիններ՝

Խոզապուխտով և լոլիկով պաստա

Բաղադրիչներ

1. Մակարոն – 300 գ
2. Սխտոր – 4 ատամիկ
3. Խոզապուխտ – 16 շերտ
4. Չերրի լոլիկներ – 600 գ
5. Մոցարելա – 250 գ
6. Յուղ՝ տապակելու համար
7. Ռեհան՝ ձևավորման համար

Պատրաստման եղանակը

1. Մակարոնը խաշել:

2. Մինչ մակարոնը եփվում է, տապակել սխտորը և կտրատված խոզապուխտը մոտ 2-3 րոպե: Լոլիկները կիսել և ավելացնել զանգվածին: Եփել մոտ 5 րոպե՝ մինչև լոլիկները փափկեն:

3. Սոուսից հեռացնել սխտորները: Սոուսը խառնել մակարոնի հետ: Մատուցել՝ զարդարելով ռեհանի տերևներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս