Ինչպե՞ս հագեցնել ծարավը. ելակով մոխիտո՝ առանց ալկոհոլի
Բաղադրիչներ (երկու չափաբաժնի համար)
1. Ելակի օշարակ – 100 մլ
2. Կիտրոնի հյութ – 30 մլ
3. Ելակ – 10 հատ
4. Շաքարավազ – 2 թ/գ
5. Լայմ – 10 գ
6. Կիտրոնի կամ լայմի համով գազավորված ըմպելիք – 400 մլ
7. Անանուխ – 10 գ
8. Սառույց՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
1. Լայմը քամել, ավելացնել անանուխը, ելակը, շաքարավազը, կիտրոնը հյութը:
2. Շեյքերի մեջ լցնել սառույցը, ավելացնել պատրաստի բաղադրիչները: Լավ խառնել:
3. Ավելացնել գազավորված ըմպելիքը, ելակի օշարակը և նորից խառնել:
4. Լցնել բաժակների մեջ: Մատուցելիս կոկտեյլը զարդարել ելակով և անանուխի տերևով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը