Բաժիններ՝

Լոբով և բազուկով պարզ աղցան

Բաղադրիչներ

1. Եփած լոբի – 350 գ
2. Եփած բազուկ – 350 գ
3. Սխտոր – 3 ատամիկ
4. Սոխ – 100 գ
5. Բուսական յուղ – 3 ճ/գ
6. Սև աղացած պղպեղ
7. Աղ

Պատրաստման եղանակը

1. Մանր կտրատված սոխը բուսայուղով տապակել:

2. Այնուհետև ավելացնել լոբին և անընդհատ խառնելով՝ տապակել մոտ 5 րոպե:

3. Բազուկը խոշոր քերիչով անցկացնել և ավելացնել լոբուն:

4. Ավելացնել մանրացրած սխտորը:

5. Խառնել, ըստ ցանկության՝ համեմել աղով և պղպեղով: Մոտ 5 րոպե շոգեխաշել:

6. Մատուցել կարելի է և տաք, և սառը վիճակում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս