Բաժիններ՝

Աշխարհի լավագույն նախաճաշը. բլից-թխուկ` 3 բաղադրիչներից

Բաղադրիչներ

1. Կաթնաշոռ – 500 գ
2. Ձու – 3 հատ
3. Խտացրած կաթ – 1 բանկա

Պատրաստման եղանակը

1. Հարել ձուն և խտացրած կաթը:

2. Ավելացնել կաթնաշոռը, նորից խառնել, որպեսզի վերանան բոլոր գնդիկները:

3. Զանգվածը տեղավորել թխման համար նախատեսված տարայի մեջ և 40 րոպեով դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս