Ինչպես պատրաստել իդեալական բլիթներ. գաղտնի բաղադրատոմս
Բաղադրիչներ
1. Ալյուր – 350 գ
2. Ձու – 6 հատ
3. Կաթ – 1 լիտր
4. Շաքարավազ – 100 գ
5. Աղ – 1 ճ/գ
6. Բուսական յուղ – 130 մլ
Պատրաստման եղանակը
1. Ձուն, կաթը, շաքարավազը, աղն ու բուսական յուղը հարել՝ մինչև ստացվի միասեռ զանգված: Ավելացնել ալյուր և նորից լավ խառնել:
2. Տապակը յուղապատել և միջին կրակի վրա երկու կողմից բլիթները տապակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը