Բաժիններ՝

Մարինացված խաղող հայկական ձևով

Բաղադրիչներ

1. Խաղող – 1 կգ
2. Քացախ – 200 մլ
3. Ջուր – 100 մլ
4. Աղ – 20 գ
5. Շաքարավազ – 50 գ
6. Մեղր – 50 գ
7. Մեխակ – 5 հատ
8. Կարդամոնի սերմ – 5 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Բոլոր բաղադրիչներից (բացի խաղողից) մարինադ եփել:

2. Խաղողը լավ լվանալ:

3. Խաղողի հատիկները շարքերով շարել բանկայի մեջ:

4. Վրան լցնել մարինադը:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս