Բաժիններ՝

Պարզ և շատ համեղ պիցցա՝ լավաշով

Բաղադրիչներ

  1. Բարակ լավաշ – 2 հատ
  2. Մայոնեզ կամ կետչուպ – 4 ճ/գ
  3. Պանիր – 120-150 գ
  4. Երշիկ – 100 գ
  5. Սոխ – 1-2 հատ
  6. Լոլիկ – 1 հատ
  7. Կանաչ սոխ – 1 փունջ

Պատրաստման եղանակը

  1. Պատրաստել բոլոր բաղադրիչները և տապակը:
  2. Լավաշը փռել մաքուր և չոր տապակի վրա: Պատել 2 թ/գ մայոնեզով: Վրայից դնել երկրորդ լավաշը և նորից պատել մայոնեզով: Պիցցայի հիմքը պատրաստ է:
  3. Սոխը և երշիկը օղակաձև կտրատել, շարել լավաշի վրա:
  4. Հաջորդը լոլիկի և կանաչ սոխի շերտն է:
  5. Պիցցայի ամբողջ մակերևույթին պանիր քերել: Ջեռոցը տաքացնել մինչև 200 աստիճան և պիցցան թխել 15-20 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Կարդացեք նաև

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս