Բաժիններ՝

Սառը աղանդեր «Նրբություն». հիշեցնում է ամենահամեղ պաղպաղակը

Բաղադրիչներ

1. Սառը սուրճ – 0.5 բաժակ
2. Խտացրած կաթ – 200 գ
3. Հարած սերուցք – 250 գ
4. Մի փոքր կակաո կամ լուծվող սուրճ

Պատրաստման եղանակը

1. Բլենդերի օգնությամբ հարել սուրճը և խտացրած կաթը:

2. Հարած սերուցքը զգուշությամբ հարել այդ զանգվածի հետ:

3. Զանգվածը լցնել տարաների մեջ և մի քան ժամ թողնել սառցախցիկում:

4. Մատուցելուց առաջ վրան կակաո կամ սուրճ շաղ տալ: Նուրբ աղանդերը պաղպաղակ է հիշեցնում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս