Սառը աղանդեր «Նրբություն». հիշեցնում է ամենահամեղ պաղպաղակը
Բաղադրիչներ
1. Սառը սուրճ – 0.5 բաժակ
2. Խտացրած կաթ – 200 գ
3. Հարած սերուցք – 250 գ
4. Մի փոքր կակաո կամ լուծվող սուրճ
Պատրաստման եղանակը
1. Բլենդերի օգնությամբ հարել սուրճը և խտացրած կաթը:
2. Հարած սերուցքը զգուշությամբ հարել այդ զանգվածի հետ:
3. Զանգվածը լցնել տարաների մեջ և մի քան ժամ թողնել սառցախցիկում:
4. Մատուցելուց առաջ վրան կակաո կամ սուրճ շաղ տալ: Նուրբ աղանդերը պաղպաղակ է հիշեցնում:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը