Բաժիններ՝

Հավով, դդմիկով և բրնձով պատրաստված կոտլետներ. նույնիսկ երեխաներն են միշտ հաճույքով ուտում

Բաղադրիչներ

1. Դդմիկ – 200 գ
2. Բրինձ (եփած) – 100 գ
3. Հավի փափկամիս – 500 գ
4. Սոխ – 1 հատ
5. Գազար – 1 հատ
6. Ձու – 1 հատ
7. Կանաչի – 1 փունջ
8. Աղ, պղպեղ
9. Ալյուր

Պատրաստման եղանակը

1. Մսաղացով անցկացնել հավի փափկամիսը, գազարը և սոխը:

2. Դդմիկը քերել խոշոր քերիչով:

3. Դդմիկը խառնել ֆարշի հետ, ավելացնել եփած բրինձը:

4. Ավելացնել մանր կտրատված կանաչին, ձուն, աղ և պղպեղ ցանել:

5. Խառնել ֆարշը և կոտլետներ ձևավորել:

6. Թավալել կոտլետներն ալյուրի մեջ և տապակել 2 կողմից:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս