Բաժիններ՝

Ամանորյա աղցան «Նրբություն». շատ լավ ընտրություն տոնական սեղանի համար

Խեցգետնի ձողիկներով այս նուրբ շերտավոր ամանորյա աղցանն իր տեսքով հիշեցնում է ձնային շատ գեղեցիկ գոգավորություն: Շատ լավ ընտրություն է տոնական սեղանի համար:

Բաղադրիչներ

1. Խեցգետնի ձողիկներ – 100 գ
2. Պինդ պանիր – 100 գ
3. Ձու – 4 հատ
4. Գազար – 2 հատ
5. Մայոնեզ – 4 ճ/գ
6. Մաղադանոս՝ զարդարելու համար
7. Թարմ վարունգ՝ զարդարելու համար – 1/4 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Խեցգետնի ձողիկները մանր կտրատել:

2. Մի շերտ ձողիկ շարել ափսեի մեջ և առատ մայոնեզ քսել:

3. Երկրորդ շերտով տարածել քերած պանիրը և նորից մայոնեզ քսել:

4. Երրորդ շերտով տարածել եփած քերած գազարը, մայոնեզ քսել:

5. Չորորդ շերտ՝ քերած սպիտակուց, մայոնեզ:

6. Վերջում լցնել քերած դեղնուցը, զարդարել կանաչիով և վարունգով:

7. Սառեցնել սառնարանում 2-3 ժամ, մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս