Բաժիններ՝

Դդումով սոուս

Մանրացրած սոխը և գազարը տապակել բուսայուղի մեջ, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած դդում և շարունակել տապակել:

Նույն չափի խորանարդաձև կտրատել նաև կարտոֆիլը և ավելացնել դդումի վրա:

Խառնել և թողնել մի քիչ տապակվի: Այնուհետև անհրաժեշտ է ավելացնել եռացրած ջուր այնքան, որ թեթևակի ծածկի բանջարեղենը: Թույլ կրակի վրա շոգեխաշել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ և կանաչի՝ ըստ ցանկության:

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս