«Ին-Յան». սառը սուրճ-թեյ
                                    Բաղադրիչներ
- Սև սուրճի 3 տեսակ – յուրաքանչյուրից՝ 1/2 թ/գ
 - Սև սուրճ
 - Խտացրած կաթ – 1 բանկա
 - Շաքարավազ՝ ըստ ճաշակի
 - Սառույց
 
Պատրաստման եղանակը
- Եփել թեյը. վերցնել փոքրիկ կաթսա և մեջը լցնել 1/2 լ ջուր: Ավելացնել 3 տեսակի թեյերը և 5 րոպե եռացնել:
 - Զուգահեռաբար եփել թույլ սուրճը:
 - Այնուհետև թեյին ավելացնել շաքարավազը (ըստ ճաշակի) և խտացրած կաթը:
 - Վերջնական տեսքի բերելու համար բաժակի մեջ ավելացնել կաթնային թեյը, վրան լցնել սուրճը և սառույցը:
 
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը
 
 
 
 
                                    
                        
                        
                        
                        
                        
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    
                                    