Բաժիններ՝

Ինչպիսի տեսք ունեն սուրճի բաժակներն աշխարհի տարբեր երկրներում

Բառերը չեն բավարարում նոր եփված սուրճի անուշ բույրը նկարագրելու համար: Աշխարհի տարբեր երկրներում մարդիկ հենց մեկ բաժակ սուրճով են սկսում իրենց օրը: Եվ յուրաքանչյուր երկիր ունի սուրճի պատրաստման իր գաղտնիքները:

Ձվով սուրճ (Վիետնամ)

Բաղադրիչներ. ձվի դեղնուց, խտացրած կաթ, շաքարավազ և տաք սուրճ: 

Լապլանդական սուրճ (Ֆինլանդիա)

Բաղադրիչներ. լապլանդական պանիր և տաք սուրճ: 

Հռոմեական էսպրեսսո (Իտալիա)

Բաղադրիչներ. կիտրոն և տաք սուրճ: 

Լագրիմա (Արգենտինա)

Բաղադրիչներ. կաթի փրփուր և մի քանի կաթիլ թունդ սուրճ: 

Բոնբոն (Իսպանիա)

Բաղադրիչներ. խտացրած կաթ և տաք սուրճ: 

Համեմունքներով սուրճ (Մարոկո)

Բաղադրիչներ. քնջութի սերմեր, սև պղպեղ, մշկընկույզ և սուրճի հատիկներ: 

Սուրճը թեյով (Հոնկոնգ)

Բաղադրիչներ. թեյի 4 փաթեթիկ, պղպեղ, խտացրած կաթ և տաք սուրճ: 

Ֆրապպե (Հունաստան)

Բաղադրիչներ. սուրճ, պաղպաղակ, կաթ ու սառույցի ջուր: 

Փարիսեցին (Գերմանիա)

Բաղադրիչներ. սերուցք, ռոմ և տաք սուրճ: 

Տոուբա (Սենեգալ)

Բաղադրիչներ. գվինեական պղպեղ և տաք սուրճ: 

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս