Բաժիններ՝

Համեղ պանա կոտա

Ամբողջ աշխարհին հայտնի աղանդեր պանա կոտան ոչ միայն համեղ է, այլև՝ օգտակար: Այս աղանդերն ուղղակի փրկություն է աղիների համար, քանի որ պարունակում է օգտակար միկրոէլեմենտներ, որոնք բարակ թաղանթով են պատում աղիքային միկրոֆլորան՝ պաշտպանելով տարատեսակ վնասներից:

Ձեզ ենք ներկայացնում հայտնի աղանդերի բաղադրատոմսը.

Բաղադրություն

  • հասած մանգոյի 3 միջուկ
  • 2/5 բաժակ կաթ կամ կոկոսի սերուցք
  • Քառորդ բաժակ մաքուր ջուր
  • 30-35 գ ժելատին
  • Կոկոսի քերուկ

Սկզբում պետք է ժելատինը լուծել ջրում, լավ խառնել և թողնել մի որոշ ժամանակ մնա, որպեսզի խառնուրդը սառչի: Դրանից հետո ժելատինը լցրեք կաթսայի մեջ և եփեք ցածր կրակի վրա, որպեսզի ժելատինն ամբողջությամբ հալչի:

Մյուս բոլոր բաղադրիչները խառնեք բլենդերով, որպեսզի միատարր զանգված ստանաք: Ժելատինն ավելացրեք ստացված մասսային:

Ստացված խառնուրդը լցրեք ամանների մեջ և տեղադրեք սառնարանում: Գեղեցկության համար կարող եք կոկոսի քերուկ ավելացնել:

Համեղ և օգտակար աղանդերը պատրաստ է:

%d0%b1%d0%b5%d0%b7-%d0%bd%d0%b0%d0%b7%d0%b2%d0%b0%d0%bd%d0%b8%d1%8f-1

Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս