
Համեղ պանա կոտա

Ամբողջ աշխարհին հայտնի աղանդեր պանա կոտան ոչ միայն համեղ է, այլև՝ օգտակար: Այս աղանդերն ուղղակի փրկություն է աղիների համար, քանի որ պարունակում է օգտակար միկրոէլեմենտներ, որոնք բարակ թաղանթով են պատում աղիքային միկրոֆլորան՝ պաշտպանելով տարատեսակ վնասներից:
Ձեզ ենք ներկայացնում հայտնի աղանդերի բաղադրատոմսը.
Բաղադրություն
- հասած մանգոյի 3 միջուկ
- 2/5 բաժակ կաթ կամ կոկոսի սերուցք
- Քառորդ բաժակ մաքուր ջուր
- 30-35 գ ժելատին
- Կոկոսի քերուկ
Սկզբում պետք է ժելատինը լուծել ջրում, լավ խառնել և թողնել մի որոշ ժամանակ մնա, որպեսզի խառնուրդը սառչի: Դրանից հետո ժելատինը լցրեք կաթսայի մեջ և եփեք ցածր կրակի վրա, որպեսզի ժելատինն ամբողջությամբ հալչի:
Մյուս բոլոր բաղադրիչները խառնեք բլենդերով, որպեսզի միատարր զանգված ստանաք: Ժելատինն ավելացրեք ստացված մասսային:
Ստացված խառնուրդը լցրեք ամանների մեջ և տեղադրեք սառնարանում: Գեղեցկության համար կարող եք կոկոսի քերուկ ավելացնել:
Համեղ և օգտակար աղանդերը պատրաստ է:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը