Բնական ճանապարհով լավացրեք իմունիտետը
Ognov կայքը ներկայացնում է բնական բաղադրատոմս, որն օգնում է լավացնել իմունիտետն ու պայքարել վիրուսների դեմ: Խնձորի գինին ունի հակամիկրոբային հատկանիշներ, ինչպես նաև՝ մաքրում է ավիշները, ինչը չափազանց կարևոր է առողջ իմունիտետ ունենալու համար:
Բաղադրություն
- 1 սոխ
- 1 միջին չափի կծվիչի արմատ (хрен деревенский, ծովաբողկ)
- 10 պճեղ սխտոր
- 1 կիտրոն
- 1 թ/գ աղացած կոճապղպեղ
- 1 թ/գ քրքում
- 1/4 թ/գ կայենյան պղպեղ
- 150 մլ ջրիկ մեղր
- 500 մլ խնձորի քացախ
Պատրաստման եղանակը
Մաքրեք և մանրացրեք սխտորը: Դրեք մի կողմ, որպեսզի դրա մեջ առկա ալլինը վերածվի ալիցինի, որն էլ հենց սպանում է վիրուսները:
Սոխը մանր կտրատեք, կծվիչը քերեք քերիչով:
Կիտրոնը քամեք, քերեք նաև կեղևը:
Սոխը, սխտորը, կծվիչը, կիտրոնի կեղևը, հյութն ու մյուս համեմունքները լցրեք շշի մեջ, վրան ավելացրեք քացախը, շշի բերանը ծածկեք թղթով և կափարիչով: Դրեք սառնարանը, թող մնա 1 ամիս:
Մեկ ամիս անց ըմպելիքը քամեք, ավելացրեք մեղրը:
Խմելուց առաջ խառնուրդը խառնեք, 1 ճ/գ խառնուրդը լուծեք 400 մլ ջրում և խմեք:
Հիշեցում. քանի որ այս ըմպելիքի համը շատ սուր է, ստամոքսաղիքային հիվանդություններ ունեցող մարդկանց խորհուրդ է տրվում զգույշ լինել այս բաղադրատոմսն օգտագործելիս: Խորհրդակցեք բժշկի հետ:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց Լիլիթ Հարությունյանը