15 լավագույն միջոց ամանորյա սեղանը զարդարելու համար
Takprosot.cc կայքը ներկայացրել է ամանորյա ճաշատեսակները զարդարելու եղանակներ:
1. Խաշած ձուն ստեղծագործելու հրաշալի հնարավորություններ է տալիս: Պղպեղը կարող եք օգտագործել որպես աչքեր և կոճակներ, իսկ գազարը՝ գլխարկներ պատրաստելու համար: Մի մոռացեք նաև լոլիկի մասին:
2. Ամանորյա տրամադրություն ստեղծելու համար օգտագործեք մինի պիցցաներ: Ձևն ու բաղադրիչները կարող եք ընտրել ինքներդ:
3. Կարող եք թխել փոքր բուլկիներ՝ դրանք դասավորելով եղևնու ձևով: Մանրացրեք կանաչին և լցրեք վրան:
4. Ցանկացած աղցանի կարող եք օղակի տեսք տալ:
5. Պանիրը ևս կտրեք օղակի ձևով:
6. Լոլիկի ու զեյթունի օգնությամբ գեղեցիկ կանապեներ պատրաստեք:
7. «Բելոչկա» աղցանը կարող եք պատրաստել Ձմեռ պապի ձևով:
8. Պատրաստեք գեղեցիկ ամանորյա կոշիկներ:
9. Շոկոլադե թխվածքը զարդարեք տոնածառի ձևով:
10. Ելակն ու սերուցքը միասին օգտագործելով՝ կարող եք գեղեցիկ ձևավորում ստանալ: Ելակից կարող եք նույնիսկ սանտաներ պատրաստել:
11. Ամանորյա ձևավորման համար կարող եք օգտագործել նաև մրգերը:
12. Թխվածքներին կարող եք կապիկի տեսք տալ: Իհարկե, կարող եք ստանալ այլ կենդանիների պատկերներ ևս:
13. Ավանդական ամանորյա թխվածքներին կարող եք տնակների տեսք տալ:
14. Շրջանաձև թխվածքները կարող եք վերածել անտառի բնակիչների:
15. Բալն օգտագործելով՝ կարող եք ստանալ այս գեղեցիկ կոմպոզիցիան:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը: