Ամոսովի խյուս. ուղեղի և սրտի կերակուր
Հայտնի ակադեմիկոս Ամոսովը բոլոր հիվանդներին խորհուրդ էր տալիս օրգանիզմն ամրապնդող և շուտ վերականգնող խյուս օգտագործել: Այս խյուսը, սակայն, օգտակար է ոչ միայն հետվիրահատական շրջանում գտնվող հիվանդներին, այլև՝ առողջ մարդկանց:
Բաղադրությունը
- 500 գրամ չամիչ
- 500 գրամ ծիրանի չիր
- 500 գրամ թուզ
- 500 գրամ առանց կորիզի սև սալոր
- 500 գրամ ընկույզ
- 1 կիտրոն
Ամբողջը մսաղացով անցկացրեք, ավելացրեք 500 գրամ մեղր: Ամբողջը խառնեք և լցրեք ապակե տարայի մեջ: Օրական 3 անգամ մեկ ճաշի գդալի չափով կերեք այս խառնուրդից՝ ուտելուց կես ժամ առաջ:
Խառնուրդը հանքանյութերի և վիտամինների իրական աղբյուր է:
Նյութը հրապարակման պատրատսեց Լիլիթ Հարությունյանը