Չիչխանով, սառեցված հատապտուղներով և մեղրով թեյի ամենահամեղ բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Չիչխան – 250 գ

2. Նարնջի հյութ – 150 մլ

3. Դարչինի ձողիկներ – 2 հատ

4. Շաքարավազ – 5 ճ/գ

5. Մեղր – 1 ճ/գ

6. Եռացրած ջուր – 1 լ
Պատրաստման եղանակը
1. Չիչխանը և շաքարավազը հարել բլենդերով:
2. Ավելացնել նարնջի հյութը, եռացրած ջուրը, դարչինի ձողիկները և մեղրը:
3. Թողնել 7-10 րոպե։ Քամել և մատուցել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

