Բաժիններ՝

Դդումով սմուզի՝ աշնանային տրամադրության համար

Բաղադրիչներ

1. Դդում – 600 գ
2. Կիտրոն – 3 հատ
3. Թուրինջ – 1 հատ
4. Դարչին – 1/2 թ/գ
5. Մեղր՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Դդմի կեղևը և սերմերը հեռացնել, կտրատել:

2. Դդումը եփել 10-15 րոպե, ջուրը թափել, սառեցնել, հարել բլենդերում և ավելացնել աղացած դարչինը:

3. Կիտրոնների և թուրինջի հյութը քամել, լցնել դդմի խյուսի վրա, ըստ ցանկության ավելացնել մեղր:

4. Զանգվածը նորից հարել բլենդերում: Բաժակների մեջ սառույց լցնել, ավելացնել սմուզին և անմիջապես մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս