Բաժիններ՝

Ամենաօգտակար աղցանը

Բաղադրիչներ

1. Բազուկ – 1 հատ
2. Խնձոր – 2 հատ
3. Մեղր – 1 ճ/գ
4. Բուսայուղ – 1 ճ/գ
5. Կիտրոնի հյութ – 3 ճ/գ
6. Թարմ կանաչիներ

Պատրաստման եղանակը

1. Խնձորները և բազուկը մաքրել, քերիչով անցկացնել, ցողել կիտրոնի հյութով և ավելացնել մեղրը:

2. Թողնել 4-5 րոպե, այնուհետև ավելացնել ձիթայուղը, կտրատված կանաչին և աղ ցանել: Լավ խառնել և մատուցել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս