Բաժիններ՝

Ընկուզային սոուս. դարձրեք Ձեր ուտեստն ավելի համեղ և հագեցնող

Բաղադրիչներ

1. Ընկույզ (դարձրած փոշի) – 0.5 բաժակ
2. Թթվասեր – 0.5 բաժակ
3. Սամիթ – 1 փունջ
4. Բուսայուղ – 2 ճ/գ
6. Աղ, սև պղպեղ
7. Եռացրած ջուր – 2 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Կանաչին մանր կտրատել:

2. Խառնել մանրացրած ընկույզը, բուսայուղը, եռացրած ջուրը, թթվասերը և սև աղացած պղպեղը:

3. Խառնել, մինչև ստացվի միասեռ զանգված և աղ ցանել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս