Բաժիններ՝

Թափահարել, բայց չխառնել. 4 մթերք, որոնք չի կարելի խառնել ալկոհոլի հետ

Lisa.ru-ն ներկայացնում է մթերքներ, որոնք չի կարելի համատեղել ալկոհոլային խմիչքների հետ:

Աղանդերներ

Քաղցրավենիքը մեծ քանակությամբ վնասակար է։ Ինչո՞ւ։ Մարսողական համակարգը առաջին հերթին մարսում է արագ ածխաջրերը, իսկ ալկոհոլը մնում է չմշակված։ Օրգանիզմը պարզապես ժամանակ չունի տոքսինների դեմ պայքարելու համար։

Քաղցր մրգեր

Կարդացեք նաև

Մրգերը հաճախ մատուցում են գինիների, շամպայնի, լիկյորների, կոնյակի հետ։ Բայց բնության ոչ բոլոր նվերներն են օգտակար մեր ստամոքսի համար: Սա վերաբերում է քաղցր մրգերին և հատապտուղներին (խաղող, բանան, ձմերուկ կամ սեխ): Ալկոհոլի ազդեցության տակ մթերքները կսկսեն խմորվել աղիներում։ Արագ հարբածությունը երաշխավորված է։

Բանջարեղենային աղցան

Բանն այն է, որ բանջարեղենն ու կանաչեղենն օրգանիզմում արագ են մարսվում։ Նման ուտեստներ ուտելը նման է դատարկ ստամոքսին ալկոհոլ խմելուն։

Բնական և գազավորված հյութեր

Քաղցր ըմպելիքներն օրգանիզմի վրա գործում են այնպես, ինչպես աղանդերն ու քաղցր մրգերը Լավ այլընտրանք է լոլիկի հյութը։ Այն իդեալական է օղիով կոկտեյլների համար։

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Լուսանկարը՝ ShutterStock/Fotodom.ru

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս