Բաժիններ՝

Տնական փխրուն թխվածքաբլիթներ

Բաղադրիչներ

1. Կարագ – 200 գ
2. Շաքարավազ – 100 գ
3. Ալյուր – 350 գ
4. Աղ – 1 պտղունց

Պատրաստման եղանակը

1. Միացնել ջեռոցը և տաքացնել մինչև 180 աստիճան:

2. Շաքարավազը, կարագը, աղը և ալյուրը խառնել: Խմոր հունցել:

3. Սեղանի վրա գրտնակել խմորը. պետք է ստացվի 3 մմ հաստության շերտ:

4. Հատուկ կաղապարի կամ բաժակի օգնությամբ թխվածքաբլիթներ կտրել խմորի շերտից:

5. Թխվածքաբլիթները պատել յուղաթղթով պատված տապակի վրա, թխել 8-10 րոպե:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս