Սոուս Տղեմալի. տարվա լավագույն բաղադրատոմսը
Բաղադրիչներ
1. Սալոր – 2 կգ
2. Սխտոր
3. Քարրի – 15 մլ
4. Շաքարավազ – 4 ճ/գ
5. Աղ – 1.5 ճ/գ
6. Գինձ – 1 թ/գ
7. Աղացած կարմիր պղպեղ – 1.5 թ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Սալորը լվանալ և հեռացնել կորիզները:
2. Սալորը և սխտորն աղալ:
3. Ավելացնում ենք համեմունքները:
4. Տղեմալին եփել մոտ 50 րոպե՝ պարբերաբար խառնելով:
5. Պատրաստի սոուսը լցնել բանկաների մեջ և փակել:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը