Բաժիններ՝

Իդեալական նախաճաշ նրանց համար, ովքեր հոգնել են ձվածեղից

Ձվով կոտլետներ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է՝

1. Խաշած ձու – 6 հատ

2. Կանաչ սոխ – 1 փունչ

3. Սամիթ – 1 փունջ

4. Սպիտակաձավար – 2 ճ/գ

5. Թթվասեր – 1 ճ/գ

6. Ալյուր – 1 ճ/գ

7. Բուսայուղ՝ տապակելու համար – 2 ճ/գ

8. Աղ՝ ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը

1. Խաշած ձվերն անցկացնել խոշոր քերիչով:

2. Ավելացնել մանր կտրատված սամիթը, սոխը, ալյուրը, սպիտակաձավարը, աղը և թթվասերը:

3. Զանգվածը լավ խառնել:

4. Խոնավ ձեռքերով կոտլետներ ձևավորել:

5. Երկու կողմից տապակել բուսայուղով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս