Բաժիններ՝

Լավագույն մածուկը սննդարար սենդվիչների համար

Բաղադրիչներ

1. Ծովատառեխ – 1 հատ
2. Կարագ – 150 գ
3. Հալած պանիր – 2 հատ
4. Գազար – 3 հատ

Պատրաստման եղանակը

1. Գազարը խաշել՝ մինչև պատրաստ լինի:

2. Մսաղացով աղալ ծովատառեխի միսը, խաշած գազարը, կարագը և պանիրը:

3. Խառնում ենք, և մածուկը պատրաստ է:

4. Ստացված զանգվածը սառնարանում կարելի է պահել 5 օր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս