Բաժիններ՝

Տոմատի մածուկի պատրաստման ամենաարագ բաղադրատոմսը

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ – 5 կգ
2. Աղ – 1 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները կտրատել և հարել բլենդերում:

2. Այնուհետև ավելացնել աղը, կրկին հարել:

3. Ստացված զանգվածը լցնել մանր ծակերով քամիչի մեջ և թողնել՝ հյութը հոսի 15 րոպե:

4. Զանգվածը եփել, եռացնել մոտ 5 րոպե և կրկին հարել բլենդերով:

5. Ստացված խյուսը քամել քամիչով այնպես, որ կորիզները հեռանան:

6. Քամվելուց հետո մածուկը լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ: Փակել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս