Բաժիններ՝

Օրվա այսպիսի մեկնարկից ոչ ոք չի հաժարվի. մսով ձվածեղ

Բաղադրիչներ

1. Խոզի միս – 200 գ
2. Կաթ – 1/2 բաժակ
3. Ձու – 1 հատ
4. Ալյուր – 2 ճ/գ
5. Կարագ – 2 ճ/գ
6. Սամիթ – 2 թ/գ
7. Աղ, սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ցանկության
8. Կարմիր աղացած պղպեղ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Միսն աղալ:

2. Ձուն հարել, ավելացնել մանր կտրատված սամիթը, ալյուրը, կաթը, աղը, խառնել և ավելացնել մսին:

3. Կարագով պատված տապակի մեջ լցնել միսը: Երբ զանգվածը պնդանա, դնել ջեռոցի մեջ և եփել, մինչև պատրաստ լինելը:

4. Պատրաստի ձվածեղի վրա կարմիր աղացած պղպեղ լցնել:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս