Բաժիններ՝

Ամենահեշտ պատրաստվող կեքսը

Բաղադրիչներ

1. Ալյուր – 2 բաժակ
2. Թթվասեր – 1 բաժակ
3. Ձու – 3 հատ
4. Շաքարավազ – 1 բաժակ
5. Փխրեցուցիչ – 1 թ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Ձուն հարել շաքարավազի հետ: Շարունակելով հարել՝ ավելացնել թթվասերը:

2. Ալյուրը խառնել փխրեցուցչի հետ և ավելացնել ձվաթթվասերային զանգվածին:

3. Խմորը լցնել տարայի մեջ և մեկ ժամ թխել 180 աստիճան ջեռոցում:

4. Ցանկության դեպքում ավելացնել չամիչ կամ ծիրանաչիր:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս