Բաժիններ՝

Ամառային թեթև ուտեստ՝ սմբուկով

Բաղադրիչներ

1. Սմբուկ – 500 գ
2. Լոլիկ – 350 գ
3. Պանիր – 100 գ
4. Սխտոր – 3 ատամիկ
5. Աղ, սև աղացած պղպեղ՝ ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

1. Սմբուկները կլոր շերտատել:

2. Աղ ցանել և 30 րոպե թողնել: Այնուհետև սառը ջրով լվանալ:

3. Լոլիկները շերտատել:

4. Սխտորը ծեծել:

5. Պանիրն անցկացնել մանր քերիչով:

6. Սմբուկները շարել տապակի մեջ, յուրաքանչյուրի վրա սխտոր լցնել:

7. Այնուհետև վրան դնել լոլիկի շերտ, աղ և պղպեղ ցանել:

8. Ավելացնել քերած պանիրը և 35 րոպե դնել 180 աստիճան ջեռոցում:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս