Բաժիններ՝

Ոսպով ապուր

Բաղադրադրիչներ

1 բաժակ ոսպ
1 գլուխ սոխ
1 կարտոֆիլ
1 ճգ ալյուր
տոմատի մածուկ
բուսական յուղ
աղ
սև պղպեղ
համեմ

Պատրաստման եղանակը
Մաքրած ոսպը եփել աղաջրում: Կարտոֆիլը կտրատել և լցնել ոսպապուրի մեջ: Բուսական յուղով առանձին պատրաստել սոխեռած, ավելացնել տոմատի մածուկ, խառնել և լցնել ոսպապուրի մեջ:

Ալյուրը քիչ ոսպաջրով բացել և լցնել ապուրի վրա՝ անընդհատ խառնելով: Ավելացնել պղպեղ, կտրատած համեմ:

Կարդացեք նաև

Բարի ախորժակ:

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս