Առողջ նախաճաշ, որն օգնում է հիպերտոնիայի, դիաբետի, հոդատապի դեպքում
Վարսակն էներգիա է հաղորդում, օրգանիզմն ապահովում սննդարար նյութերով: Budetezdorovy.ru-ի հաղորդմամբ՝ այն կարող է օգտագործվել մի շարք առողջական խնդիրների դեպքում, այդ թվում.
- օգնում է կարգավորել խոլեստերինի մակարդակը
- իջեցնել զարկերակային ճնշումը
- ամրացնել իմունային համակարգը
- կարգավորել արյան մեջ շաքարի մակարդակը
- կարող է օգնել հազի դեպքում
- պաշտպանում է սիրտ-անոթային հիվանդություններից
- օրգանիզմից դուրս է բերում միզաթթուն
- մեծ քանակով երկաթ է պարունակում, օգտակար է անեմիայի դեպքում
- պայքարում է փորկապության դեմ
- երիտասարդացնում է մաշկը
- պաշտպանում է վարակներից, քանի որ ցինկ է պարունակում
- կարող է օգնել կանխարգելել օստեոպարոզը, քանի որ հարուստ է կալցիումով
- վարսակը նաև յոդ է պարունակում և կարող է կանխարգելել վահանաձև գեղձի խանգարումների զարգացումը:
Բաղադրիչներ
- 5 ճաշի գդալ վարսակի փաթիլներ
- 1 ճաշի գդալ չիայի սերմեր
- ընդեղեն, հատապտուղներ, կակաո, դարչին, վանիլին՝ ըստ ցանկության
- 2 ճաշի գդալ կտավատի սերմեր
- 200 մլ ջուր կամ բուսական կաթ
- մեղր, չամիչ, արմավ՝ ըստ ցանկության:
Ինչպես պատրաստել
Վարսակն ու կտավատի սերմերը մանրացրեք, ստացեք ալյուր:
Լցրեք տարայի մեջ, ավելացրեք մի ճաշի գդալ չիայի սերմեր, խառնեք:
Ավելացրեք տաք կաթը, խառնեք բաղադրիչները՝ ըստ ձեր ցանկության:
Թողեք նվազագույնը 30 րոպե:
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը