Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով
Բաղադրիչները 4 լ կաթսայի համար
1. Ջուր – 3.5 լ
2. Նարինջ – 3 հատ
3. Կիտրոն – 2 հատ
4. Շաքարավազ – 8 ճ/գ
Պատրաստման եղանակը
1. Նարինջը և կիտրոնը քամել:
2. Կեղևներն ավելացնել եռացող ջրի մեջ, եփել դրանք 5-7 րոպե:
3. Հետո ավելացնել շաքարավազը:
4. Վերցնել կրակից և ավելացնել քամած հյութը:
5. Սառեցնել և քամել:
6. Մատուցել սառույցի կտորներով:
Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը