Բաժիններ՝

Համեղ և օգտակար տնական լիմոնադ՝ նարնջով և կիտրոնով

Բաղադրիչները 4 լ կաթսայի համար

1. Ջուր – 3.5 լ
2. Նարինջ – 3 հատ
3. Կիտրոն – 2 հատ
4. Շաքարավազ – 8 ճ/գ

Պատրաստման եղանակը

1. Նարինջը և կիտրոնը քամել:

2. Կեղևներն ավելացնել եռացող ջրի մեջ, եփել դրանք 5-7 րոպե:

3. Հետո ավելացնել շաքարավազը:

4. Վերցնել կրակից և ավելացնել քամած հյութը:

5. Սառեցնել և քամել:

6. Մատուցել սառույցի կտորներով:

Պատրաստեց Անի Գաբուզյանը

Բաժիններ՝

Տեսանյութեր

Լրահոս